Hospes Amérigo

Femstjärnigt hotell mitt i stan!

boka hotell i AlicanteDetta fantastiska, femstjärniga hotell ligger mitt i Alicantes historiska centrum med fantastisk utsikt över Castillo de Santa Barbara och den pampiga katedralen – lägesmässigt blir det inte bättre! Utöver det är Hospes Amerigo en oas av lyx med ett gratis spa uppe på takterrassen som bl.a. inkluderar gym, bastu, spabehandlingar och en swimmingpool. Från hotellets spa har man panoramavy över Alicante.

Lakan i egyptiskt siden

hotell alicanteAlla rum på Hospes Amerigo är utrustade med satellit-TV och DVD-spelare och sängarna bäddas med lakan av egyptiskt bomull eller siden. Inredningen går i klassiskt elegant stil med en touch av modernism och de stora fönstren släpper in massor av ljus. Allt detta kombinerat gör att man känner sig som ingen mindre än en kunglighet när man tar in på tjusiga Hospes Amerigo.

Nära till allt

Trots att man bor mitt i stadens hjärta så är det ändå inte mer än 300 meter till närmaste strand och vill man testa en strand lite längre bort kan man antingen hoppa på en av de många spårvagnarna i området, eller låta personalen i receptionen beställa en taxi åt en.

Klicka här för att se mer hotell i Alicante.